Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond in Heerjansdam

Filmavond in Heerjansdam

Samen een gezellige film kijken onder het genot van een nootje en een drankje: het kan sinds kort op de filmavonden in wooncentrum Midden-Inn in Heerjansdam. Vandaag staat om 19.30 uur de speelfilm Brooklyn op het programma. Iedereen is welkom om de gezellige filmavond bij te wonen.

De filmavond wordt iedere twee weken op donderdag georganiseerd en is bedoeld voor zowel bewoners van het wooncentrum als voor andere senioren die zin hebben in een gezellig avondje uit in Heerjansdam.

De speelfilm Brooklyn is een van de grote verassingen van het afgelopen jaar. In de film vertrekt de jonge Ierse Eilis naar het bruisende New York waar zij hoopt op een betere toekomst. Na enige tijd te moeten wennen weet Eilis haar weg in de stad te vinden, mede dankzij de knappe Tony. Maar wanneer ze voor haar familie terug moet naar Ierland, moet Eilis de keuze maken tussen haar oude en haar nieuwe thuis.

Iedereen is op 5 januari vanaf 19.00 uur van harte welkom in Midden-Inn aan de Sportlaan in Heerjansdam. De brasserie is dan geopend, zodat u alvast kunt genieten van een drankje. Om 19.30 uur begint de film in de grote zaal en halverwege de film is er altijd een korte pauze voor wie daar behoefte aan heeft.

Wanneer?
5 januari 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Midden-Inn aan de Sportlaan 10 (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.