Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bomen ruimen Jingle Bells

Bomen ruimen Jingle Bells

De bomen van Jingle Bells worden 6 januari 2017 weggehaald. Wilt u voor de 6de aub uw boom leeghalen!
Als u zelf de boom wilt opruimen kan dit ook, maar dan hoort de organiatie dit graag zo spoedig mogelijk maar voor 4 januari a.s. (zodat wij de opruim ploeg tijdig kunnen informeren.)

LET OP: de Jingle Bells bomen kunnen niet eerder of later worden verwijderd.


De lampjes en / of bonnen (met minimaal 25,00 euro aan waarde) kunt u op 10 januari op het gemeentehuis, Raadhuisplein, van 19.30 tot 20.00 uur brengen. De bijdrage voor het feestje c.q. de activiteit zal aansluitend in dezelfde week geschieden. Daar wordt omstreeks 20.00 uur de prijsuitreiking gehouden. 

Wanneer?
6 januari 2017 van 07.00 tot 17.00 uur
Locatie:
divers, zie bericht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.