Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus: Levend in Christus

Cursus: Levend in Christus

Verdiepingscursus voor ieder die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding. Onderwerpen zijn onder meer wat het betekent dat je naar Gods evenbeeld bent geschapen en wat leven in het Koninkrijk van God inhoudt. Stuk voor stuk indrukwekkende onderwerpen die vragen om verheldering en nieuwe doorleving.

Deze cursus wordt aangeboden vanuit Pastoraat Bethelkerk. Doel van de cursus is: Ontdekken wat het leven van een discipel van Jezus betekent en leren hoe dat in de praktijk kan worden gebracht, zowel in je eigen leven als ook in de hulp aan anderen. De cursus is een combinatie van theorie en training in de praktijk. Zeker aan te bevelen voor mensen die werkzaam zijn in pastoraat, catecheten, jeugdwerkers en geschikt voor iedereen die meer wil leren hiervan.

Meld je snel aan want er is plaats voor max. 20 cursisten.

Cursusmateriaal: Het cursus-werkboek Levend in Christus van het Evangelisch Werkverband binnen de PKN en handleiding Kies dan het leven.

Kosten: De kosten voor de cursus bedragen € 25,- voor het cursusmateriaal.

Plaats: Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Zondagavond 25 september, 9 en 23 oktober, 20 november, 4 en 18 december en 8 januari.
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Begeleiding en opgave: Annet van Willigen (annet.van.willigen@online.nl)


Programma:

1.     Geestelijke gaven                                 Het rijk van de duisternis
2.     Evenbeeld van God                              Levend in Christus
3.     Leven door gebed                                 Bevrijding
4.     Leven in het Koninkrijk van God        Genezing

Wanneer?
Van 25 september 2016 20.00 uur tot 8 januari 2017 22.00 uur
Locatie:
Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.