Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Youth Prayer Night 2017

Youth Prayer Night 2017

In 2012 werd de 1e Prayer Night gehouden in de Open Hof Kerk met All4Him.
Dit jaar hopen we de 6e Prayer Night te houden in de Bethelkerk met wederom All4Him.

Het thema dit jaar is Lost & Found. Er komen 2 studenten van Jeugd met een Opdracht Kona, Hawai die een getuigenis vertellen van wat het leven met God hen voor avontuur heeft gebracht. We bidden en zingen vanavond samen met de gelegenheidsband van All4Him.

Achteraf is er tijd voor ontmoeting met elkaar, zowel voor de jongeren als jongerenwerkers.

Wanneer?
14 januari 2017 van 20.00 tot 21.45 uur
Locatie:
in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.