Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Cursus Indonesisch Koken Beginners

Start Cursus Indonesisch Koken Beginners

Wegens groot succes start er op maandag 16 januari weer een cursus Indonesisch Koken voor beginners. In 10 avonden leert Mevr. Kouwenhoven u de fijne kneepjes van de Indonesische Keuken. Ook krijgt men tips over de specifieke ingredienten en waar u deze het best en zo voordelig mogelijk kunt kopen.

Op de avonden zelf zijn de bereidingswijzen al voor u op papier gezet. U hoeft zelf niets aan te schaffen, alles staat klaar en u kunt direct met alle bereidingen/snijwerk e.d. beginnen. Uiteraard kan hetgeen gemaakt is, verorberd worden aan het einde van uw les. Gezelligheid en leren staan voorop.

De cursus kost € 105,00 en vindt plaats op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. 
Geinteresseerd?  Inschrijven kan via tel. 078-6126364, of via de mail. Wees er snel bij. Vol is vol!

Wanneer?
16 januari 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
administratiekubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.