Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hemelse muziek

Hemelse muziek

Deze avond klinkt er in de met kaarsen verlichte Lindtse kerk muziek uit de Russisch Orthodoxe Kerk. Die muziek ervaren veel mensen als zo bijzonder dat men gauw aanduidingen gebruikt als ‘hemels’ of ‘heel indrukwekkend’. Door middel van muziek probeert men in de Orthodoxe Kerk iets van die andere werkelijkheid aan mensen door te geven.

Ds. Theo Hop zal, via cd’s, deze muziek laten horen en er een korte toelichting bij geven. Laat u verrassen met een avond vol licht en prachtige muziek.

Wanneer?
18 januari 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Lindtse kerk, Develweg 28
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.