Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond Still Walking in Midden-Inn

Filmavond Still Walking in Midden-Inn

Vandaag de film: Still Walking.
'Een werkloze man vertrekt met zijn vriendin en haar kind naar zijn ouders. Daar treft hij ook zijn zus en haar gezin. In het weekend dat volgt komen de frustraties en teleurstellingen in het leven van de familieleden langzaam bovendrijven.'
De film is Japans gesproken, maar uiteraard Nederlands ondertiteld.
De brasserie is geopend.

Wanneer?
19 januari 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Midden-Inn, Sportlaan 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.