Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Historisch Zwijndrecht

Expositie Historisch Zwijndrecht

Vanaf 1 oktober 2016 is in De Vergulde Swaen de expositie te bezoeken van een grote verzameling oude Zwijndrechtse ansichtkaarten. Het betreft een collage van oude foto’s, die een beeld geven van ruim honderd jaar ontwikkelingen en gebeurtenissen in de Zwijndrechtse Waard.

De expositie van deze foto’s behoort bij de uitgave van een nieuw boek over Zwijndrecht, waarvan de bijbehorende beschrijvingen de afgelopen vijf jaar gepubliceerd zijn in het weekblad De Kombinatie. Nadat burgemeester drs. D. Schrijer op 2 november 2016 het eerste exemplaar in ontvangst zal nemen, is het boek te koop in De Vergulde Swaen en boekhandel Hyperion.

De expositie vindt plaats in de oudheidkamer De Vergulde Swaen, de thuisbasis van de Historische Vereniging Zwijndrecht. Bezoekers zijn vanaf 1 oktober 2016 tot 22 januari 2017 welkom aan de Rotterdamseweg 53-55, op woensdagen en zaterdagen van 10.00 – 16.00 uur, zondags van 14.00 – 17.00 uur. Toegang is gratis.

Afbeelding: Gezicht op Dordrecht anno 1907

Wanneer?
Van 1 oktober 2016 14.00 uur tot 22 januari 2017 17.00 uur
Organisator
Historische Vereniging Zwijndrecht
078-6125681
klazien@odekerken.net
Locatie:
Oudheidkamer 'De Vergulde Swaen' aan de Rotterdamseweg 53-55
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.