Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alpha-cursus introductieavond

Alpha-cursus introductieavond

Is er meer? Ontdek het zelf!
Er gaat weer een Alpha-cursus van start op woensdagavond 1 februari  2017. De Alpha-cursus biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Op woensdag 25 januari 2017 om 19:00 uur wordt hiervoor de Alpha-introductieavond gehouden.

Zowel op deze avond als op de cursus zelf zijn de volgende elementen terug te vinden:

  • kennismaking met het christelijk geloof,
  • muziek en
  • samen lekker eten.

Toegang hiervoor is gratis.

Voor informatie of opgave bel of mail.

Wanneer?
25 januari 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Maranathakerk, Koninginneweg 1A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.