Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... René Kerkhoven

Koffie met ... René Kerkhoven

Alledaagse indrukken van het leven op Cuba
Dit keer is René Kerkhoven te gast. Kerkhoven reisde op 20-jarige leeftijd door Mexico, werkte kort na de Sandinistische revolutie van 1979 vijf maanden in Nicaragua en bezocht het hedendaagse Cuba verschillende keren. Zijn belevenissen legde hij vast in een boek met alledagse indrukken, korte verhalen en interviews met bijzondere mensen. Cuba staat daarbij centraal: een inspirerend land, worstelend met de ogenschijnlijk eindeloze gevolgen van achterhaalde internationale tegenstellingen. Een land dat in de nabije toekomst zomaar enorm zou kunnen veranderen. Een land ook dat het avontuur in de mens losmaakt. Als een vrolijke vrijbuiter beweegt de schrijver zich door Havana en over het Cubaanse platteland. Vol overgave stort hij zich in het slecht onderhouden filmdecor uit de jaren 50. Laat je meevoeren door een land dat in zijn huidige vorm nog maar beperkt houdbaar is.

Over René Kerkhoven
René Kerkhoven begon in 2010 met schrijven. Hij schreef drie boeken voor volwassenen, waarvan twee met reisverhalen De Hanenfluisteraar (alledaagse indrukken van het leven op Cuba) en Hemels Blauw (verhalen van Alaska tot Zwijndrecht) en zijn nieuwste boek Taalkundige Tierelantijnen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 1 februari 2017
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Entree: gratis

Wanneer?
1 februari 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.