Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Babymassage

Workshop Babymassage

Kom samen met je baby naar deze leuk én leerzame workshop. Agnes Kwakernaast van massagepraktijk Akwamarijn legt uit wat Shantala babymassage is en waarom het belangrijk is om je baby te masseren. Tijdens deze workshop leer je gelijk de eerste beginselen, die je thuis meteen in de praktijk kunt brengen. Deze workshop is geschikt voor baby's van zes tot negen maanden.

Babymassage
Babymassage is ten eerste erg leuk om te doen. Het werkt ontspannend voor jou en je kindje. Je leert je baby beter kennen en versterkt jullie band.

Praktische informatie
Datum: woensdag 1 februari
Tijd: 09.15 - 09.45 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: €2,50 | aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek of via de website

Wanneer?
1 februari 2017 van 09.15 tot 09.45 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.