Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Elise Mannah

Een avondvullend concert met zangeres Elise Mannah en haar band. Op het programma staan eigen liedjes van Elise, bekende liederen en gezangen maar er is ook ruimte voor interactie en samenzang. Een verrassend programma voor jong en oud!

Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van alledag. Eigenlijk is ze veel meer dan een zangeres. Ze schrijft liedjes, ze vertelt verhalen, ze ontroert, relativeert, entertaint.

Elise is een veelzijdig artiest die regelmatig te zien is als soliste bij Nederland Zingt en gevraagd wordt voor speciale diensten in kerken, bij events, bruiloften of tijdens huiskamerconcerten. Daarnaast tourt ze regelmatig langs theaters in Nederland met een solo-programma of in samenwerking met andere artiesten. Zo speelde ze de afgelopen jaren ruim 70 keer de Mariamonologen met o.a. Elly Zuiderveld en stond ze samen met Martin Brand op het podium tijdens de verrassende Kersttour Piekfijn.

Samen met haar vaste band zal Elise vanavond een verrassend breed repetoire laten horen wat velen zal aanspreken.

Entree:
Euro 12,50 (+ Euro 1,- reserveringskosten) p.p.
Kinderen tot 12 jaar gratis 
Kaarten zijn te bestellen via de website

Wanneer?
4 februari 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.