Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start 'Kleuren voor ouderen' bij brasserie Zoutewelle

Start 'Kleuren voor ouderen' bij brasserie Zoutewelle

Vanaf februari 2017 zal iedere dinsdagmiddag de brasserie opengesteld worden van 14.30 uur tot 16.00 uur . Ouderen die gezellig met elkaar willen komen kleuren zijn welkom. (Er zullen speciale kleurboeken voor volwassene zijn.) Altijd leuk om nieuwe contacten te leggen!

I.v.m met aanschaffen van materiaal kunt u zich tot uiterlijk 30 januari 2017 opgeven via onderstaand telefoonnummer.
Kosten bedragen € 1,00 per keer. Graag opgeven!

Wanneer?
7 februari 2017 van 14.30 tot 16.00 uur
Locatie:
Brasserie Zoutewelle in de Lichtkring, De Kring 11
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.