Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Scheidingscafé

Scheidingscafé

Scheidingscafés in Papendrecht en Zwijndrecht
Een scheiding hakt erin. Helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn en partners op een nare manier uit elkaar gaan. Om grote schade voor te zijn en ontsporing te voorkomen, reikt het CJG Papendrecht en CJG Zwijndrecht ouders die gaan scheiden in een vroeg stadium de helpende hand door o.a. het organiseren van scheidingscafés.

  • op 31 januari 2017 om 19.30 uur in de Kinderboerderij De Papenhoeve en
  • op 7 februari 2017 om 19.30 in het Spektakel in Zwijndrecht.

Tijdens het echtscheidingscafé wordt er uitgelegd welke voorzieningen en ondersteuning het CJG heeft op het gebied van scheidingen. Er zijn professionele sprekers van o.a. mediation, familieadvocaten en Villa Pinedo. Ook is er de gelegenheid voor ouders om in gesprek te gaan met de professionals en met andere ouders in deze situatie.

Meer informatie: www.kinduitdewind.nl

Wanneer?
7 februari 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Centrum Jeugd en Gezin
Locatie:
in het Spektakel, Norderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.