Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... Kees Popijus

Koffie met ... Kees Popijus

Van buurtwinkel naar buurtsuper
Kees Popijus geeft een presentatie over de geschiedenis van de winkels en middenstand van Zwijndrecht vanaf de Tweede Wereldoorlog. In zijn boeken Van buurtwinkel naar buurtsuper beschrijft hij in woord en beeld hoe de winkels en middenstand zich ontwikkelden, met de nadruk op de periode 1945-1980. Tijdens deze ochtend zal hij volop vertellen over dit boek en bijbehorende foto's tonen. Een interessante ochtend met volop de gelegenheid voor het stellen van vragen!

Praktische informatie
Datum: woensdag 8 februari 2017
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Entree: gratis

Wanneer?
8 februari 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.