Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meedenkbijeenkomsten NLDoet

Meedenkbijeenkomsten NLDoet

ZWIJNDRECHT - Vrijwilligershuis Zwijndrecht organiseert op dinsdag 14 februari een ‘meedenk-bijeenkomst’ om vrijwilligersorganisaties te inspireren ook een activiteit te organiseren tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland, die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017.

Het nut van NLdoet
NLdoet is 12 jaar geleden opgezet door het Oranje Fonds om het vrijwilligerswerk in Nederland te steunen. NLdoet zet vrijwilligerswerk in het zonnetje en geeft duizenden mensen de kans om kennis te maken met het vrijwilligerswerk in hun omgeving. Via de website nldoet.nl kunnen alle verenigingen en stichtingen een klus of activiteit opgeven waar zij gedurende het jaar niet aan toekomen. Dankzij NLdoet slaan zij daarmee drie vliegen in één klap: meer bekendheid voor hun organisatie, hulp bij een klus of activiteit én vrijwilligers voor een dag(deel) die daarna misschien wel vaker komen helpen!

Meedenk-bijeenkomst
Van de meer dan 100 stichtingen en verenigingen die Zwijndrecht rijk is, hebben zich zes organisaties via www.nldoet.nl opgegeven. Dat zijn Voetbalvereniging Groote Lindt, De Lindonk, HC Derby, Gymnastiekvereniging O&O, Het Badhuis en Scouting Panoord.
Voor vrijwilligersorganisaties die benieuwd zijn wat NLdoet voor hén kan betekenen, organiseert het Vrijwilligershuis Zwijndrecht een Meedenk-bijeenkomst om samen te ontdekken wat er mogelijk is. Zo kunnen meer organisaties profiteren van de voordelen van het meedoen aan NLdoet en zijn er voor de inwoners van Zwijndrecht meer plaatsen waar zij op ongedwongen wijze met vrijwilligerswerk kunnen kennismaken.

Doe mee
Er worden op dinsdag 14 februari aanstaande twee gratis meedenk-bijeenkomsten georganiseerd op een nog nader te bepalen locatie in Zwijndrecht. Overdag van 15.00-17.00 uur en ’s avonds nog een keer van 19.00-21.00 uur voor degenen die overdag andere bezigheden hebben. Geïnteresseerde vrijwilligersorganisaties kunnen zich hiervoor opgeven via de website.

Zwijndrechtenaren, bedrijven, scholen, gezinnen en vriendenclubs die zich willen opgeven om tijdens NLdoet actief te zijn, kunnen zich opgeven via www.nldoet.nl. Voor meer informatie kan men bellen met het Vrijwilligershuis Zwijndrecht, telefoonnummer 078-2000223.

Wanneer?
14 februari 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vrijwilligershuis Zwijndrecht
Locatie:
Hoort u na aanmelden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.