Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... burgemeester Schrijer

Koffie met ... burgemeester Schrijer

Een diepte interview door Ronald Roël
Dit keer is dat de burgemeester van Zwijndrecht: Dominic Schrijer. Tijdens deze koffieochtend wordt Schrijer geïnterviewd door Ronald Roël. Roël was 24 jaar lang het gezicht van de lokale omroep Atos. Hij zal de burgemeester aan de tand voelen over zijn burgemeesterschap. Wat houdt het in en wat brengt het allemaal met zich mee? Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 15 februari 2017
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Entree: gratis

Wanneer?
15 februari 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.