Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Shantykoor Buitengaats in Brasserie De Heerlijkheid

Optreden Shantykoor Buitengaats in Brasserie De Heerlijkheid

Vandaag organiseert de Sociëteit Zwijndrechtse Waard voor haar leden en andere geïnteresseerden weer een gezellig optreden van Shantykoor Buitengaats. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in Brasserie De Heerlijkheid. De toegang is gratis.

Niet-leden kunnen ook gezellig mee-eten, dan bent u welkom vanaf 17.30. De kosten voor het eten zijn € 12,50 en dan graag even van tevoren aanmelden via j.spiering@planet.nl

Shantykoor Buitengaats is opgericht in september 2008 door, de helaas inmiddels overledenTom Mientjes, de eerste dirigent en erelid van het koor. Het koor is een gemengd koor dat nu onder leiding staat van Fred van der Schalie en inmiddels is uitgegroeid tot 65 leden, waaronder 8 muzikanten die accordeons, banjo, bas en drums bespelen. Het repertoire is zeer gevarieerd. Er worden shanty’s gezongen in meerdere talen. Maar ook zeemansliedjes, (Ierse) volksliedjes en leuke meezingers staan op het repertoire.

Wanneer?
17 februari 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove Groep
Locatie:
Brasserie De Heerlijkheid, Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.