Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KNVB vriendinnendag (7-17 jaar)

KNVB vriendinnendag (7-17 jaar)

Vandaag organiseert Z.V.V. Pelikaan in samenwerking met de K.N.V.B. een vriendinnendag / avond. Alle meisjes tussen de 7 en 17 jaar mogen deze avond een vriendin, zusje, nichtje, klasgenootje etc. meenemen voor een avond vol fun en voetbal.

Doel van de avond is om meiden en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij Z.V.V. Pelikaan. Het belooft een geweldige avond te worden die je niet wilt missen. Inmiddels is de inschrijving is geopend.

Lijkt het jou leuk om samen met een vriendin (of alleen) een avondje te komen voetballen, meld je dan nu aan via de website
Natuurlijk is het voor "voetbalmeiden" die niet kunnen wachten altijd mogelijk om eerder een gratis proeftraining te volgen.

Voor vragen of meer informatie, mail naar meisjes@vvpelikaan.nl

Wanneer?
17 februari 2017 van 18.00 tot 22.00 uur
Organisator
Z.V.V. Pelikaan
meisjes@vvpelikaan.nl
Locatie:
Middellijn 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.