Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film om over na te denken

Film om over na te denken

‘Movies that matter’ is een inmiddels bekende titel waaronder een hele reeks films kan worden ondergebracht. Het gaat over films die door een geëngageerde filmer meestal ter plaatse zijn opgenomen. Soms is het een soort documentaire, soms meer een speelfilm, soms ook een film die in de bioscoop ook heeft gedraaid en ook erg geschikt is om in kleine kring te laten zien.

Vandaag draaien we een film over een onderwerp om verder over na te denken. Welke film komt op de website te staan.
Na de film is er een korte nabespreking.

Wanneer?
21 februari 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
ds. Tineke Don
Locatie:
Lindtse kerk, Develweg 28
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.