Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... Erna Bekkering

Koffie met ... Erna Bekkering

Alles over diabetes
Deze week is Erna Bekkering te gast. Erna is wijkverpleegkundige bij de Zichtbare Schakel en Vivera. Tijdens deze Koffie met... vertelt ze alles over diabetes. Hoe vaak komt diabetes voor? Wat is het verschil tussen de types diabetes? Wat zijn de symptomen en wat kun je er tegen doen? Dit zijn slechts een paar van de vele vragen waar Erna deze ochtend antwoord op geeft. Natuurlijk is er voor de bezoekers ook alle ruimte voor het stellen van eigen vragen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 22 februari 2017
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Entree: gratis

Wanneer?
22 februari 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.