Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Felix Zekveld

Expositie Felix Zekveld

De Rotterdamse Felix Zekveld stelt zijn bijzondere en kleurrijke schilderijen ten toon in de gezellige galerie van Marielle Braanker.
Felix maakte zijn debuut in 2012 in de oudste galerie van Rotterdam, Galerie Delta. Sinds 2012 is zijn werk opgenomen in het CBK Rotterdam. Zekveld is geïnspireerd door de felle en ongebruikelijke kleuren van het noorderlicht. Dit in combinatie met bijzondere personen en dieren in figuratieve vorm worden de schilderijen vaak in pastelkleuren tot leven gebracht. Het werk van de Rotterdammer wordt soms versterkt door het gebruik van sterke oneliners.

Thema’s die vaak terugkomen zijn herinneringen uit zijn leven, zoals het schaakspel en de fantasieën die hij als kind bedacht. De dieren en symbolen die terugkomen in zijn kunst komen steeds meer tot leven naarmate er verf op het doek wordt getoverd.
De combinatie van het kleurrijke werk van Felix met de glasobjecten van Mariëlle maakt de expositie zeker een bezoekje waard. De expositie loopt van 4 februari tot 18 maart.

Galerie Glas + is na afspraak dagelijks geopend. Wilt u liever geen afspraak maken? Dan is de galerie elke eerste zaterdag van de maand te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur. Voor extra openingstijden voor deze expositie kijkt u op www.marielle-braanker.nl.

Wanneer?
Van 4 februari 2017 13.30 uur tot 18 maart 2017 17.00 uur
Locatie:
Galerie Glas +, Burgemeester Doornplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.