Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden dameskoor Swin Voices in De IJsvogel

Optreden dameskoor Swin Voices in De IJsvogel

Dameskoor ‘Swin Voices’ uit Zwijndrecht zingt al vele jaren met veel plezier met begeleiding van een pianist-/keyboardspeler en een banjospeler liedjes uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 die voor velen herkenbaar zijn.

Vandaag kunt u zelf komen kijken, luisteren en meezingen, want dan treden ze op in de brasserie van De IJsvogel. De Swin Voices hebben al vaker een optreden verzorgd in De IJsvogel. Het  1e optreden dat de Swin Voices in De IJsvogel verzorgde was tijdens de officiële opening in 2009. Daarna zijn ze herhaaldelijk op bezoek geweest en hebben al diverse succesvolle optredens verzorgd. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren.

Wanneer?
1 april 2017 van 14.30 tot 00.00 uur
Locatie:
IJsvogelplein 300
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.