Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vive la France concert - EMM Heerjansdam

Vive la France concert - EMM Heerjansdam

Muziekvereniging EMM Heerjansdam geeft vanavond een groot gezamenlijk concert. Het thema van dit concert is Vive la France en alle onderdelen van EMM zijn vertegenwoordigd; het fanfareorkest, de slagwerkgroep en popkoor Enjoy More Music. Ook het pas opgerichte kinderkoor van de beide basisscholen verzorgt een klein optreden. Dat wordt weer genieten van de diversiteit zoals alleen EMM u kan bieden.

Tijdens deze avond nemen we u mee in Franse sferen. U kunt luisteren naar Franstalige of van oorsprong Franse muziek. Er komen oude en wat nieuwere melodieën voorbij en u zult zeker de neiging om mee te zingen niet kunnen onderdrukken!

Het concert vindt plaats in Sporthal Den Dam om 20:00 uur (zaal open om 19.30 uur). Kaartjes kosten 5 euro en zijn te verkrijgen via info@emm-heerjansdam.nl of op de avond zelf aan de kassa.

Wanneer?
8 april 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
EMM Heerjansdam
info@emm-heerjansdam.nl
Locatie:
in Sporthal den Dam, Sportlaan 8 (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.