Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inspiratieavond voor (nieuwe) taalvrijwilligers

Inspiratieavond voor (nieuwe) taalvrijwilligers

Vandaag organiseert het Taalhuis in de Bibliotheek AanZet Walburg een inspiratiebijeenkomst voor taalvrijwilligers van 19.00 -21.00 uur. Er kan kennis gemaakt worden met de uitgebreide les- en leescollectie en taalvrijwilligers kunnen materialen uitproberen. Nieuwe vrijwilligers kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om als taalvrijwilliger aan de slag te gaan bij de verschillende organisaties in Zwijndrecht.

Heb je iets met taal? Vraag je je af hoe je iemand de Nederlandse taal kunt leren? Wil je eens aan een andere taalvrijwilliger vragen hoe hij/zij de les aanpakt? Welke spellen kun je inzetten tijdens de les? Wat zijn leuke boeken om te lezen en hoe pak je dat aan? Waar kan je de materialen bestellen of lenen? Kortom het belooft een inspirerende avond te worden.

Als taalvrijwilliger kun je verschillende functies hebben. Op het taalpunt geef je informatie, in een taalcafé oefen je met cursisten spreekvaardigheid. Je gaat met een cursist aan de slag of geeft les aan een groep. Je krijgt daarbij professionele ondersteuning, trainingen, lesmaterialen en een vrijwilligerscontract.

Wanneer?
12 april 2017 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bo Aarsbergen, Projectleider Lezen & Schrijven
bo@lezenenschrijven.nl
Locatie:
Bibliotheek Walburg, Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.