Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Petra van der Heiden en Kirsten Bots

Koffie met... Petra van der Heiden en Kirsten Bots

Over het geheugen en de invloed hierop van voeding en bewegen
Petra van der Heiden is wijkverpleegkundige bij het Vivera Wijkteam. Kirsten Bots is sportcoach bij Vivera. Tijdens deze editie van koffie met... vertellen zij samen alles over het geheugen. Hoe belangrijk zijn voeding en bewegen als het op het geheugen aankomt? Bezoekers kunnen ook hun bloeddruk op laten meten. Meer weten? Kom langs tijdens deze Koffie met... Natuurlijk is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen. De koffie staat klaar!

Praktische informatie
Datum: woensdag 12 april
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Prijs: gratis | aanmelden is niet nodig, er is vrije inloop

Wanneer?
12 april 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.