Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Psalm Project in de Maranathakerk

The Psalm Project in de Maranathakerk

Al eeuwenlang worden de psalmen gezongen. Liederen die je meenemen door de diepe dalen van het leven, maar ook psalmen die het uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor houdt The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend en doet zij recht doen aan de vaak prachtige melodieën en bekende melodieën van het Geneefs Psalter. Het thema van dit concert is P(s)alm Pasen.

Reserveer uw kaarten. De toegangsprijs is gratis, ook betaalt u geen reserveringskosten. Reserveren kan via de website

(Alle concerten worden mede mogelijk gemaakt door de kerken die hun locatie kosteloos ter beschikking stellen.)

Wanneer?
13 april 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.