Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paas Praise

Paas Praise

Vandaag is er een bijzondere Paas Praise in de Bethelkerk. Speciale aandacht wordt besteed aan het met zijn allen zingen van liederen met een opgewekte muzikale begeleiding die in deze Paas Praise door maar liefst twee prachtige bands afwisselend zal worden verzorgd;

  • door de Jongerenband Worship en
  • de Forward Grace band.

Verder is er een enthousiaste spreker: Danny Dane.

Thema is Jezus leeft, want Jezus opstanding is nog steeds het meest geweldige nieuwsbericht aller tijden. Het is Zijn liefde en Geest die mensen opwekt om met Hem het leven te leven en dat willen we met Pasen graag uitbundig vieren.

Voor deze bijzondere Paas Praise zijn in verschillende kerken en winkels posters opgehangen met als doel jong én oud uit de omgeving uit te nodigen deze fantastische bijeenkomst bij te wonen. U / jij komt toch ook? En neem vooral vrienden en bekenden mee, iedereen is welkom!

Na afloop is er een hapje en drankje. De entree is gratis. Om kosten te dekken wordt er na afloop een deurcollecte gehouden. Voor eventuele vragen, mail of bel naar tel. 078 6122849

Wanneer?
16 april 2017 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
PKN Bethelkerk
078 6122849
praise16042017@gmail.com
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.