Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Weetpunt extra open op 2de paasdag

Weetpunt extra open op 2de paasdag

De verbouwing van "t Weetpunt is bijna klaar. Om u alvast in de gelegenheid te stellen te komen kijken, hoe mooi het geworden is, openen we optweede paasdag, van 13.00 - 16.00 uur onze deuren.

U kunt dan, na een eventuele wandeling door het in bloei staande Arboretum of de lente polder, gezellig een kopje koffie of thee komen drinken en 'uw ogen uitkijken'. Het zal dan ook lente in 't Weetpunt zijn!

Wanneer?
17 april 2017 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
't Weetpunt
Locatie:
Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.