Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... filosoof Ralph Kruizinga

Koffie met... filosoof Ralph Kruizinga

Hoe kan de filosofie bijdagen aan het vinden van rust in je leven?
In het kader van de Maand van de Filosofie geeft Ralph Kruizinga tijdens deze Koffie met een lezing over het thema van dit jaar: Rust.
Anno 2017 lijkt rust de grootste luxe te zijn geworden. Hoe kan de filosofie bijdragen aan het vinden van die rust? Ralph studeerde Journalistiek in Tilburg, en Filosofie in Antwerpen. Hij publiceerde de laatste jaren in diverse kranten en tijdschriften en op websites. Meest recent schreef hij voor De Persgroep opinieverhalen over de Brexit, abortus, vluchtelingen en Donald Trump.

Praktische informatie
Datum: woensdag 19 april
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Prijs: gratis | aanmelden is niet nodig, er is vrije inloop

Wanneer?
19 april 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.