Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: Esthetica in het aquarium

Lezing: Esthetica in het aquarium

Esthetica in het aquarium. Best lastig om het aquarium op de juiste manier in te richten.

Hoe is het gesteld met de esthetica rond en op het aquarium?
Wat heb je nodig, hoe bouw je de inrichting op, moet je rekening houden met de vissen, hoe creëer je dieptewerking. Er wordt vaak gepraat over de gulden snede of 1/3 regel, hoe pas je die toe? Diagonale lijnen, wat wordt daar mee bedoeld?

Allemaal onderwerpen waar aandacht aan geschonken wordt. In deze lezing gaan we ook een aantal verschillende aquaria veranderen/aanpassen, van niets naar iets beters, zodat u een beeld krijgt hoe je met een paar kleine veranderingen al een betere inrichting kunt krijgen.

Kijk voor meer informatie op de website

Wanneer?
20 april 2017 van 20.00 tot 22.30 uur
Organisator
AV de Natuur in Huis
info@natuurinhuis.nl
Locatie:
Clubgebouw AV de Natuur in Huis, Uilenvliet 37B
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.