Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start bouw Stationsweg 45

Op vrijdag 21 april aanstaande start om 16.00 uur op feestelijke wijze de (sloop)/bouw van het 30 appartementen tellend gebouw aan de Stationsweg 45.

Voor deze gelegenheid zijn ook direct betrokkenen zoals de kopers van de appartementen uitgenodigd.

De feestelijke start van bouw van het project “45” wordt verricht door wethouder A.T. (Aaike) Kamsteeg. Deze handeling zal bestaan uit het met een grote houten moker omver tikken van een binnenmuurtje in het pand.

Wanneer?
21 april 2017 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Stationsweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.