Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vroege vogels foto excursie Hooge Nesse/Veerplaat

Vroege vogels foto excursie Hooge Nesse/Veerplaat

Vandaag is er een foto excursie op de Hooge Nesse/Veerplaat. De start is om 6.00 uur in de ochtend omdat u bij het eerste uur zonlicht bijzonder fraaie foto’s kunt maken. Na afloop kunnen de foto’s worden bekeken en besproken onder het genot van een kopje koffie of thee bij Hotel ARA. U krijgt dan ook documentatie mee.

De foto excursie wordt georganiseerd door Stichting Hooge Nesse/Veerplaat en de Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard. De excursie start om 06.00 uur bij Hotel ARA en duurt tot 09.00 uur. Kosten Euro 5,- p.p. U kunt zich opgeven bij Hooge.nesse@gmail.com

Wanneer?
22 april 2017 van 06.00 tot 09.00 uur
Organisator
Stichting Hooge Nesse/Veerplaat
Hooge.nesse@gmail.com
Locatie:
Hotel ARA, Veerweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.