Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hulp bij invullen aangifte Belastingen

Hulp bij invullen aangifte Belastingen

In april ondersteunt het Financieel Hulphuis inwoners van Zwijndrecht bij het invullen van de belastingaangifte. Deze ondersteuning is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig aangifte te doen en maximaal een bruto inkomen hebben van €34.000,- per jaar.

Waar en Wanneer?
Woensdag 19 april
Wijkcentrum Xiejezo
Grote Beerstraat 10
3331 TB Zwijndrecht
Telefoon: 078 612 7622

Vrijdag 21 april en maandag 24 april
Wijkcentrum Kubiek
Zwaluwstraat 1
3334 XN Zwijndrecht
Telefoon: 078 612 6364

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt contact opnemen met het Vivera wijkteam via 078 770 8787 of vivera@zwijndrecht.nl.
Graag aanmelden voor 10 april. U ontvangt dan ook een folder waarin precies is uitgelegd wat u moet meenemen en de voorwaarden om in aanraking te komen voor hulp bij het invullen van de belasting aangifte.

Heeft u nog vragen dan kunt u ook contact opnemen met de projectleider Sandra van de Merwe, MEE Drechtsteden, s.vandemerwe@meedrechtsteden.nl.

Wanneer?
24 april 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
het Financieel Hulphuis
078 770 8787
vivera@zwijndrecht.nl
Locatie:
Wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.