Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Obstacle run voor kinderen van groep 3 t/m 8

Obstacle run voor kinderen van groep 3 t/m 8

Op woensdag 3 mei organiseert de Toppie sportcoach een stoere obstacle run voor kinderen van groep 3 t/m 8 uit de gehele regio. Een gaaf parcours van 1,5 km op de Veerplaat met allerlei obstakels die overwonnen moeten worden om de finish te bereiken. Kom met een vriendje of vriendinnetje, want samen is het toch net iets leuker!

Er zijn 3 startheats:
13.00 uur Groep 3 & 4
13.30 uur Groep 5 en 6
14.00 uur Groep 7 en 8

Inschrijven kan via dewebsite. Deelname is gratis!

Op de dag zelf verzamelen we bij de beachvelden. Parkeren kan bij Hotel ARA of het Spartelbadje.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Patricia door te bellen naar 078-6450039 of te mailen naar patricia@hattricksport.nl

Wanneer?
3 mei 2017 van 13.00 tot 14.30 uur
Organisator
Toppie
078-6450039
patricia@hattricksport.nl
Locatie:
verzamelen bij de beachvelden, Veerweg 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.