Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café - Dementie! Ik heb zorg nodig!

Alzheimer Café - Dementie! Ik heb zorg nodig!

Dementie! Ik heb zorg nodig! Hoe organiseer ik hulp?
Na de diagnose dementie komt er van alles op je af. Welke hulp is mogelijk en hoe organiseer ik dat?  Woensdag 3 mei in het Alzheimer Café Zwijndrecht in Swinhove hebben we diverse hulpverleners uit onze  regio te gast. Aanwezig zijn o.a. de casemanager van Swinhove, de SWOZ, de Zichtbare Schakel, De Blije Borgh, MEE en Yulius.

Deze avond is er veel ruimte voor het stellen van al uw vragen! Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen,  die geïnteresseerd zijn in leven met dementie,  zijn welkom.

De Salon gaat om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties. Aanmelden is niet nodig.

Wanneer?
3 mei 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Carla van der Slot
06 54 665 264
alzheimercafezwijndrecht@gmail.com
Locatie:
in de Salon van Swinhove, Plantage weg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.