Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Foto excursie Hooge Nesse/Veerplaat

Foto excursie Hooge Nesse/Veerplaat

Vandaag is er een excursie op de Hooge Nesse/Veerplaat. De start is om 10.00 uur. bijzonder fraaie foto’s kunt u maken van de flora en fauna. Na afloop kunnen de foto’s worden bekeken en besproken onder het genot van een kopje koffie of thee bij Hotel ARA. 

De foto excursie wordt georganiseerd door Stichting Hooge Nesse/Veerplaat en de Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard. De excursie start om 10.00 uur bij Hotel ARA en duurt tot 12.00 uur. Kosten Euro 5,- p.p. U kunt zich opgeven bij Hooge.nesse@gmail.com

Wanneer?
6 mei 2017 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Stichting Hooge Nesse/Veerplaat
Hooge.nesse@gmail.com
Locatie:
Hotel ARA, Veerweg 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.