Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Training: Belevingsgerichte zorg (voor vrijwilligers)

Training: Belevingsgerichte zorg (voor vrijwilligers)

De omgang met mensen met mensen met dementie verloopt vaak op andere manier dan we gewend zijn. De truc is om aan te sluiten bij de beleving van de ander. Dit noemen we ook wel belevingsgerichte zorg.

In deze training krijg je een kijkje in hoe dit werkt en krijg je praktische tips die je kunnen helpen om op een prettige wijze contact aan te gaan of iets samen te ondernemen.

Voor wie? Voor vrijwilligers in de zorg
Door wie? Rogier Taal (Swinhove)

Deelname is gratis. Aanmelden via de website

Wanneer?
10 mei 2017 van 13.00 tot 14.30 uur
Locatie:
Swinhove, Plantageweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.