Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vragenuurtje in 't Badhuis

Vragenuurtje in 't Badhuis

Vanaf april zijn de bewoners van de wijken Centrum en Walburg weer van harte welkom in  't Badhuis voor het maandelijkse vragenuurtje. Wethouder Jacqueline van Dongen is dan aanwezig om met u in gesprek te gaan. 

U hoeft geen afspraak te maken. Heeft u vragen aan de wethouder? Kom dan gerust langs!

Wanneer?
10 mei 2017 van 10.00 tot 11.00 uur
Locatie:
't Badhuis, Prins Hendrikstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.