Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sela's Dorpskerkentour 2017 (Uitverkocht)

Sela's Dorpskerkentour 2017 (Uitverkocht)

Vandaag geeft de band Sela een concert in de Maranathakerk. Tijdens het concert dat onderdeel uitmaakt van Sela’s Dorpskerkentour 2017 is er volop gelegenheid om samen te zingen tot eer van God! Voor wie geïnteresseerd is, concerten zijn vaak snel volgeboekt. Meer informatie en reserveren kan via www.sela.nl/concerten

De band Sela schrijft liederen voor de kerk van nu. Nederlandstalige liederen die een brug slaan tussen muziekstijlen, liedculturen en kerkelijke stromingen. Bekende liederen als 'Ik zal er zijn', 'Gebed om zegen' en 'Zie hoe Jezus lijdt voor mij' worden in steeds meer kerken van Nederland gezongen."

Wanneer?
10 mei 2017 van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.