Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inleveren spullen bij O&O

Inleveren spullen bij O&O

Op 13 mei organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O in en rondom haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de  jaarlijkse  rommel- kleding- en boekenmarkt. De opbrengst komt ten goede van het materiaalfonds. 

Allerlei gebruikte spullen, boeken, platen, speelgoed, nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom.
Dit alles kan vandaag op deze locatie worden ingeleverd tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
11 mei 2017 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.