Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

From Selfie to Art - Expositie Angelika Poels

From Selfie to Art - Expositie Angelika Poels

Angelika Poels uit Deurne exposeert haar prachtige schilderijen in de gezellige galerie van Marielle Braanker. Angelika laat in haar schilderijen haar denkbeelden van deze moderne tijd zien. Het snelle, het vluchtige; beelden die door elkaar heen lopen waardoor vervreemding ontstaat.

Bij de serie “ From Selfie to Art “ schildert ze abstract waardoorheen het realisme van de Selfie schijnt. In al haar schilderijen is de vervreemding terug te zien. Poels houdt ervan om te blijven ontdekken, ze zegt: “Ik denk dat ik altijd inspiratie blijf hou den omdat ik nieuwsgierig naar de wereld toe kijk en steeds weer enthousiast raak”.

De combinatie van het kleurrijke werk van Angelika met de glasobjecten van Mariëlle maakt de expositie zeker een bezoekje waard. De expositie loopt tot 11 mei.

Galerie Glas is na afspraak dagelijks geopend. Wilt u liever geen afspraak maken? Dan is de galerie elke eerste zaterdag van de maand te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur. Voor extra openingstijden voor deze expositie kijkt u op de website.

Wanneer?
Van 11 april 2017 13.30 uur tot 11 mei 2017 17.00 uur
Organisator
Marielle Braanker
mariellebraanker@gmail.com
Locatie:
Galerie Glas, Burgemeester Doornplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.