Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café in Midden-Inn

Alzheimer Café in Midden-Inn

Vandaag organiseren de Swinhove groep, SWOZ, Aafje en Alzheimer Nederland Het Alzheimer Café in Midden-Inn Heerjansdam.

Onderwerp: Hoe stellen we de diagnose Dementie?!

In gesprek met professionals
In het Alzheimer Café kunnen familie, vrienden, mantelzorgers en andere belangstellenden samen met de Alzheimer patiënt, praten over ervaringen en belevenissen in verband met deze sluipende ziekte. Ook hulpverleners zijn van harte welkom.

Entree is gratis, op tijd komen is belangrijk!
Zaal open 19.00, aanvang 19.30, einde circa 21.30 uur.

Wanneer?
18 mei 2017 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Carla van der Slot
06-54 665 264
alzheimercafezwijndrecht@gmail.com
Locatie:
Midden-Inn, Sportlaan 10A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.