Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FaVor in de Maranathakerk

FaVor in de Maranathakerk

FaVor is de voormalige vocale groep Women in worship: verschillende zangeressen met éénzelfde passie: God, muziek en mensen! En dat merk je.

"We kijken erg uit naar de eerste reeks concerten voor Kerk in Actie. We hebben het thema ‘Onvoorwaardelijk’ gekozen omdat het dicht bij ons hart ligt. We leven in een wereld waar doorgaans de regel geldt: voor-wat-hoort-wat. Niets is gratis. Alleen de zon, die komt voor niets op. Maar hoe doen we dat met ons geloof. Want hoeven we dan echt niets terug te doen om God’s gunst en genade te ontvangen? En, geven we die genade ook door aan elkaar? We zien ernaar uit om hierover te zingen en te delen. Tot ziens tijdens één van onze concerten! Een hartelijke groet van de dames van FaVor."

Reserveer uw kaarten via de website. De toegangsprijs is €5,00 per persoon.

Wanneer?
20 mei 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.