Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speeddaten met je favoriete boek

Speeddaten met je favoriete boek

Wat vertelt dit boek over jouw ontwikkeling?
Op dinsdag 23 mei kan iedereen die dat wil op speeddate met zijn of haar favoriete boek. Bezoekers ontdekken in een gesprek van 15 minuten met een coach welk thema op dit moment belangrijk is hun leven. Er is een life coach, een kunstzinnige dynamische coach en een bio-energetische coach. De speeddaters komen er zo aan de hand van hun favoriete boek achter in welke richting ze zich willen ontwikkelen. Nieuwsgierig? Kom langs van 20.00 – 21.00 uur in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website

In het kort
Wat : Speedcoachen met je favoriete boek
Wanneer : dinsdag 23 mei, 20.00 – 21.00 uur
Waar : Bibliotheek Walburg Zwijndrecht, Norderstedtplein 8
Toegang : Gratis, er is vrije inloop

Wanneer?
23 mei 2017 van 20.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.