Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandeltocht Leer de wijk kennen

Wandeltocht Leer de wijk kennen

Wijkplatform Nederhoven organiseert vanuit de Nederburgh een wandeltocht met als thema; Leer de wijk kennen. Lekker wandelen en puzzelen en daarna genieten van een heerlijk kopje soep met een broodje.

Meedoen is gratis.

Wanneer?
25 mei 2017 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Wijkplatform Nederhoven
Locatie:
Start de Nederburgh aan de Duivenvoorde
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.