Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kofferbakverkoop bij Swinhove Plantageweg

Kofferbakverkoop bij Swinhove Plantageweg

Zaterdag 1 juli organiseert Swinhove zorgorganisatie, locatie Plantageweg,  weer een gezellige kofferbakverkoop van 10.00u tot 15.00u op  het terrein voor het gebouw.

U kunt alleen een plek reserveren door een E-mail te sturen voor 23 juni 2016 naar het volgende emailadres: aktiviteitenbegeleid@swinhovegroep.nl. Inschrijfgeld is € 10,-. Graag vermelden in uw email, naam, telefoonnummer, merk en kenteken van uw auto. U verkoopt uit uw kofferbak . Aanhangwagens niet toegestaan!

Wanneer?
1 juli 2017 van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie:
Swinhove, locatie Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.