Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Single Mom Day

Single Mom Day

Vandaag is er weer een fantastische Single Mom Day. Een heerlijk ontspannen dag voor jezelf en je kids. Het thema is SHINE en er is van alles te doen; workshops, ontspannende verwenmomenten, een goed gesprek, een heerlijke lunch! Kortom: opladen & genieten.

Je bent van harte welkom vanaf 9.15 uur. De dag start om 10.00 uur en is om 14.45 afgelopen. Er is opvang voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en een supertof uitje voor de kids van groep 1 t/m groep 8.

Op deze dag zijn er weer verschillende workshops, waar je je op de dag zelf bij kunt aanschuiven, is jouw keuze vol, dan kies je iets anders leuks. Je krijgt bij binnenkomst een kaart waarop staat of jouw dag bij de verwenmomenten of bij deworkshops begint, de rest wijst zich zelf.
Een geweldige dag dus voor alleenstaande moeders met thuiswonende kids! Geef jezelf en eventueel je kids op via de website.

Kids-uitje
De kinderen van alleenstaande moeders (groep 1 t/m 8) bieden we een geweldig kids feest aan. Tussen 9.45 uur en 14.45 uur gaan de kinderen op pad.

Aanmelden
De hele dag is gratis, maar het is wel verplicht om je op te geven via de website vóór 26 juni (ivm de lunch).

Wanneer?
1 juli 2017 van 10.00 tot 14.45 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.