Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Indonesia Tour

Indonesia Tour

Het uitzwaai concert van Jeroen En Jantineke Grootendorst
Zij gaan in totaal met 20 Nederlanders naar Indonesië. Het koor bestaat uit 12 zangers en zangeressen, Jantineke is er hier 1 van. Er zijn 2 mannen die het geluid zullen regelen, hier zal Jeroen onderdeel van zijn. De band bestaat uit 5 muzikanten. Maarten Wassink zal dirigeren.

Er zullen rond de 15 concerten gegeven gaan worden om te promoten dat er kinderen gesponsord kunnen worden. We hopen dat er veel Indonesische kinderen zullen zijn die na deze tour een sponsor hebben gekregen. 

Wanneer?
2 juli 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dorpskerk Heerjansdam
Locatie:
Molenweg 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.