Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomers Alzheimer Café

Zomers Alzheimer Café

Vandaag sluit het Alzheimer Café het jaar af met een bijzondere programma! Rob O. leest voor uit eigen werk! Een zomerse afsluiting, een gezellige verrassing voor samen! Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. 

Het Alzheimer Café vindt plaats in de Salon van Swinhove. De Salon gaat om 19.00 uur open en dan staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties. Aanmelden is niet nodig.

Wanneer?
5 juli 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Carla van der Slot
06 54 665 264
alzheimercafezwijndrecht@gmail.com
Locatie:
Salon van Swinhove, Plantage weg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.